Pages

Wednesday, September 19, 2012

مافین موز و کره بادام زمینی



طعم کره بادام زمینی و موز با هم عالی میشه و هردوشون صبحانه مورد علاقه من هستند. مافینی شامل هردو طعم واقعا خوبی داره.

مواد لازم:

آرد 1،1/2 پیمانه
جودوسرپرک 1 پیمانه
شکر قهوه ای 3/4 پیمانه
ماست 1/2 پیمانه
موز له شده 1 پیمانه (2 عدد متوسط)
کره بادام زمینی 6 قاشق سوپخوری
روغن مایع گیاهی 2 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
تخم مرغ 2 عدد
بادام زمینی بو داده


برای شروع فر رو با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.
تخم مرغها و شکر رو با همزن میزنیم. کره بادام زمینی، روغن مایع، ماست و موز له شده رو به ترتیب و با فاصله اضافه میکنیم و خوب میزنیم.

داخل ظرف دیگری تمام مواد خشک به جز بادام زمینی رو مخلوط میکنیم و کم کم به مایع کیک اضافه میکنیم.



این مقدار مواد 12 تا مافین بهمون میده.
12 کپسول مافین رو داخل سینی مافین قرار میدیم و با قاشق از مواد داخل قالبها میریزیم.
قالبها رو نباید خیلی پر کنیم که سر ریز نشند. البته بعضیها مافینهای سرپر و سرریز شده دوست دارند مثل اغلب مافینهایی که از بیرون میخریم.
بادام زمینی که برای روی مافین استفاده میکنیم بهتره بوداده باشه ولی شور نباشه. کمی خردشون میکنیم و روی مافینها رو باهاشون پر میکنیم. فقط باید کمی روی خمیر فشارشون بدیم تا بعد از پخت مثل مال من دونه دونه از روی مافینها سقوط آزاد نکنند.


سینی رو مدت 30 تا 35 دقیقه داخل فر قرار میدیم.


بعد از پخت از قالب درشون میاریم و روی توری فلزی قرار میدیم تا خنک بشند.


مزش خیلی خوب بود ... گذاشتمشون فریزر و هر روز یکیش رو برای صبحانه خوردم (البته به جز اون چند تایی که بعد از پختن خورده شدند با چایی).


6 comments:

  1. ashegheshaaaaaaaaaaam bad joor kolan moz dost midaram to cake va mafin dastet dard nakoneeee

    ReplyDelete
  2. دسسستت درد نکنه ، خیلی عالی و مقویه ، نوششش جونتون

    ReplyDelete
  3. من از اون بادم زمینی های تست شده روش می خوامممممممممممممممممم

    عالی شده. باقی کارهاتم عالیه عزیزم.
    منتظرتم توی دنیای شیرین آشپزی گلم.

    ReplyDelete
  4. مرسی دوستای گلم م م م م م

    ReplyDelete
  5. وااااااای منو بگو عشق بادوم زمینی هستم دستت درد نکنه خانوم

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...