یه مربای ترش و شیرین با عطر لیمو و کیوی.
مواد لازم :
کیوی 10 عدد
شکر 1 پیمانه
آب لیموترش تازه 1/2 پیمانه
رنده پوست لیمو 1/4 قاشق چایخوری
کیوی رو حلقه حلقه یا خرد میکنیم، داخل قابلمه میریزیم و لابلاش شکر می پاشیم.
حداقل 1 ساعت کنار میگذاریمش تا میوه ها اب بندازند. همونطور که تو عکس هم مشخصه میوه ها با آب کیوی پوشونده شدند. مربا رو با حرارت متوسط 20 دقیقه میگذاریم تا بپزه.
قسمت رنگی پوست لیموها رو رنده میزنیم و آبشون رو میگیریم. تا جایی که بتونیم از ریختن گوشت ترش لیمو ها دریغ نمیکنیم. به مربا اضافشون میکنیم و 15 دقیقه دیگه میپزیم.
مربا رو نباید زیاد هم بزنیم تا میوه ها له نشند.
مربای خوشمزمون حاضره. همونطور گرم داخل ظرف درداری که برای نگهداریش مدنظر داریم میریزیمش و چند ساعتی صبر میکنیم تا با درب باز کاملا سرد بشه. بعد میتونیم درش رو ببندیم و داخل یخچال بگذاریم.
* این مربا کاملا ترش و شیرینه. اگر مربای خیلی شیرین بخوایم تا 3 برابر یعنی حداکثر هموزن کیوی که استفاده کردیم میتونیم شکر بریزیم.
این هم یک صبحانه خوشمزه دیگه ....
چقدر با اون دونه هاش زیبا شده ه ه ، تا به حال امتحان نکردم
ReplyDeleteباید خوشمزه باشه ..مرسی
ترکیب خوبی میشه با هم
Deleteمن خیلی دوست داشتم و بیشترش رو خالی خوذدم گیلدا جون
:-)
Salam ,, man hamin emroz ba veblageton ashna shodam ,,,, va besyar alye. , kheili morabaton zyba shode kheili khobe ke khodemon moraba toye khobe dorost konim, ba myvehaye mokhtalef,, Mikhastam bedonam shoma tarze tahye nabat ra mydoni ,, be veblage besyar zybat tabrik migoyam
Deleteسلام دوست من
Deleteمرسی
چند روز دیگه دستور نبات رو میذارم
فعلا این لینک رو داشته باشید
http://www.iranchef.com/learning/sadaf-suggest/post-184.php
منم تقریبا همینطوری درست کردم
خانوم جان کارهای شما همشون 20 عالی و تکه خوشم میاااااااد از دستوراتت مرسی
ReplyDeleteمرسی عزیزم ... آدم شکمویی مثل من بلاخره باید خودش به داد شکمش برسه
Delete:-)
همونجایی که وقتی وبلاگهایی که جزو لیستت هستن وقتی پست جدید میزارن میشه بدون اینکه بری وبلاگشون سر بزنی و ببینی چی گذاشته میاد تو وبلاگ خودت
ReplyDeleteاما مال تو برا من نمیاد
الان چک کردم چیزی نبود حالا شاید از این به بعد پست جدید بزاری بیاد
ReplyDeleteمرسی :*