گندم سیاه، انگلیسی Buckwheat، فرانسه sarrasin.
گندم سیاه رو با چاودار اشتباه نگیرید.
چاودار به انگلیسی میشه Rye و به فرانسه Seigle.
گندم سیاه رو با چاودار اشتباه نگیرید.
چاودار به انگلیسی میشه Rye و به فرانسه Seigle.
گرچه گندم سیاه نامیده میشه ولی ظاهری متفاوت از گندم داره. آردی به نرمی و سبکی آرد گندم نداره و رنگش تیره تر از آرد سفیده. در تهیه پنکیک و کرپ بیشتر ازش استفاده میشه. برای تهیه نان و مافین هم باید حتما با مقدار بیشتری آرد سفید مخلوط بشه.
این تصویر دانه گندم سیاهه :
مواد لازم:
آرد گندم سیاه 1/2 پیمانه + 2 قاشق سوپخوری
آرد 1/2 پیمانه
آرد 1/2 پیمانه
شیر 1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
شکر 2 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
روغن مایع گیاهی 1 قاشق سوپخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری