Pages

Monday, August 13, 2012

بستنی بلوبری



مزه این بستنی عالی شد و خیلی متفاوت. مزه بلوبری خیلی به من نمیچسبه ولی بستنیش طعمی دلپذیرتر از خودش داره.

مواد لازم:

بلوبری 2 پیمانه سرپر
شکر 3/4 پیمانه
نمک 1/8 قاشق چایخوری
شیر 1 پیمانه
خامه 35% 1،1/2 پیمانه

بلوبری رو کمی با چنگال له میکنیم و با شکر و نمک روی شعله متوسط قرارش میدیم. 10 دقیقه روی شعله باشه تا شکر حل بشه و بلوبری آب بندازه.


صبر میکنیم تا سرد بشه و میریزیمش داخل بلندر همراه شیر تا کاملا مخلوط و یکدست بشند.
خامه رو با همزن میزنیم تا فرم بگیره ولی نه اونقدر که چربیش دربیاد. مخلوط بلوبری و شیر رو به خامه اضافه میکنیم و با همزن مخلوط میکنیم.

مایع بستنی رو داخل ظرفی در فریزر قرار میدیم تا سفت بشه و یه مقدار یخ بزنه. تو این مرحله از فریزر میاریمش بیرون و دوباره با همزن مخلوطش میکنیم و داخل فریزر برمیگردونیم. این کار رو باید چند بار تکرار کنیم تا بستنی یخی به جای بستنی تحویل نگیریم.


بستنی رو همراه بلوبری یخ زده سرو کردم که البته بلوبری، یخ زدش هم خوشمزه تر از تازشه.


مزه بستنی رو دوست داشتن همه. به قول یه دوست انگار مزه یه چیزی تو بچگیامونو یادمون میاره.


مزش رو تجربه کنید و لذت ببرید دوستان.

source:gourmet.com

12 comments:

  1. وای وای وای چقدر خوشمزه من عاشق بلوبری هستم با بلک بری هم عالی میشه مثل این خوشرنگ من خیــــــــــــــــلی دوست دارم خانوم با سلیقه

    ReplyDelete
  2. به به ، به به ؛ دلمان بسی رفت و پر پر شد که دوستم ؛ دستت درد نکنه ................

    ReplyDelete
  3. واییییییی من عاشق رنگش شدم . عالیییییییی عزیزم .

    ReplyDelete
  4. خیلی خوش رنگ شده عاطفه جان دستت درد نکنه دقیقا مثه بستنی های بیرون شده
    ******* حرف نداره

    ReplyDelete
    Replies
    1. مرسی دوستم ... اگه بستنی ساز داشتم بهتر میشد

      Delete
  5. salam. man ino emroz doros kardam, ba dastoore shoma, faghat nemidonam chera male man rangesh ye kam ba male shoma fargh dare, az shoma ro be banafsh mizane vali male man bishtar be zamineye zereshki o soorati, chera :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام دوست من
      من خودمم تعجب کردم چرا اینقدر بنفش شده
      انتظار نداشتم
      ولی خوب بلوبری هم فکر میکنم 2 یا 3 نوع داره
      البته منم نیتونم تشخیصشون بدم از هم
      شاید مربوط به این باشه
      شاید
      در هر حال نوش جونتون

      Delete
    2. mamnon. albate tamesh kheili khob bod, manam ziad tame blueberry ro doos nadaram, vali bastanish vaghean khoshmazas.

      Delete
    3. موافقم باهاتون
      نوش جون

      Delete
  6. ممنون از دستورتون فقط لطف ميكنيد توضيح بديد شير و بلوبري رو كه بلند كرديم بعد با خامه به چه مدت بزنيم؟ و ميشه از وايپينگ كريم استفاده كرد ؟

    ReplyDelete
    Replies
    1. فقط در همین حد که مخلوط بشند هم بزنیم کافیه
      منظورم از خامه 35% همون وایپینگ کریم هست

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...