مزه این بستنی عالی شد و خیلی متفاوت. مزه بلوبری خیلی به من نمیچسبه ولی بستنیش طعمی دلپذیرتر از خودش داره.
مواد لازم:
بلوبری 2 پیمانه سرپر
شکر 3/4 پیمانه
نمک 1/8 قاشق چایخوری
شیر 1 پیمانه
خامه 35% 1،1/2 پیمانه
بلوبری رو کمی با چنگال له میکنیم و با شکر و نمک روی شعله متوسط قرارش میدیم. 10 دقیقه روی شعله باشه تا شکر حل بشه و بلوبری آب بندازه.
صبر میکنیم تا سرد بشه و میریزیمش داخل بلندر همراه شیر تا کاملا مخلوط و یکدست بشند.
خامه رو با همزن میزنیم تا فرم بگیره ولی نه اونقدر که چربیش دربیاد. مخلوط بلوبری و شیر رو به خامه اضافه میکنیم و با همزن مخلوط میکنیم.
مایع بستنی رو داخل ظرفی در فریزر قرار میدیم تا سفت بشه و یه مقدار یخ بزنه. تو این مرحله از فریزر میاریمش بیرون و دوباره با همزن مخلوطش میکنیم و داخل فریزر برمیگردونیم. این کار رو باید چند بار تکرار کنیم تا بستنی یخی به جای بستنی تحویل نگیریم.
بستنی رو همراه بلوبری یخ زده سرو کردم که البته بلوبری، یخ زدش هم خوشمزه تر از تازشه.
مزه بستنی رو دوست داشتن همه. به قول یه دوست انگار مزه یه چیزی تو بچگیامونو یادمون میاره.
مزش رو تجربه کنید و لذت ببرید دوستان.
source:gourmet.com
وای وای وای چقدر خوشمزه من عاشق بلوبری هستم با بلک بری هم عالی میشه مثل این خوشرنگ من خیــــــــــــــــلی دوست دارم خانوم با سلیقه
ReplyDeleteبه به ، به به ؛ دلمان بسی رفت و پر پر شد که دوستم ؛ دستت درد نکنه ................
ReplyDeleteمرسی دوستان
ReplyDelete:-)
واییییییی من عاشق رنگش شدم . عالیییییییی عزیزم .
ReplyDeleteخیلی خوش رنگ شده عاطفه جان دستت درد نکنه دقیقا مثه بستنی های بیرون شده
ReplyDelete******* حرف نداره
مرسی دوستم ... اگه بستنی ساز داشتم بهتر میشد
Deletesalam. man ino emroz doros kardam, ba dastoore shoma, faghat nemidonam chera male man rangesh ye kam ba male shoma fargh dare, az shoma ro be banafsh mizane vali male man bishtar be zamineye zereshki o soorati, chera :(
ReplyDeleteسلام دوست من
Deleteمن خودمم تعجب کردم چرا اینقدر بنفش شده
انتظار نداشتم
ولی خوب بلوبری هم فکر میکنم 2 یا 3 نوع داره
البته منم نیتونم تشخیصشون بدم از هم
شاید مربوط به این باشه
شاید
در هر حال نوش جونتون
mamnon. albate tamesh kheili khob bod, manam ziad tame blueberry ro doos nadaram, vali bastanish vaghean khoshmazas.
Deleteموافقم باهاتون
Deleteنوش جون
ممنون از دستورتون فقط لطف ميكنيد توضيح بديد شير و بلوبري رو كه بلند كرديم بعد با خامه به چه مدت بزنيم؟ و ميشه از وايپينگ كريم استفاده كرد ؟
ReplyDeleteفقط در همین حد که مخلوط بشند هم بزنیم کافیه
Deleteمنظورم از خامه 35% همون وایپینگ کریم هست