حلوای سه آرد, با ترکیبی از آرد گندم, آرد نخودچی و آرد برنج, یه بافت لطیف و مزه عالی, برای این روزهای دلگیر پاییز, برای عزیزان از دست رفتمون, برای دلتنگی های این روزهامون.
مواد اولیه :
آرد ۱/۲ پیمانه
آرد نخودچی ۱/۲ پیمانه
آرد برنج ۱/۲ پیمانه
کره ۳۵ گرم
روغن مایع ۱/۳ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
آب ۲ پیمانه
گلاب ۱/۴ پیمانه
پودر هل ۱/۴ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده
کمی شیر
آب, شکر و زعفرون رو روی حرارت میگذاریم تا یه جوش بزنه و شکر حل بشه. نیاز به جوشیدن بیشتر نداره. خاموش میکنیم و گلاب رو اضافه میکنیم.
** من از شکر قهوه ای برای حلوام استفاده کردم.
آرد ها رو جداگانه الک میکنیم. آرد گندم رو تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه و کمی رنگ عوض کنه. آرد برنج رو اضافه میکنیم, ۲۰ دقیقه ای تفت میدیم, بعد نوبت ارد نخودچی هست.
ارد ها که خوب تفت خورد از روی حرارت برمیداریم و مجدد الک میکنیم.
کره و روغن رو میریزیم, ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ارد ها رو باهاش تفت میدیم.
پودر هل رو هم میریزیم و کمی تفت میدیم تا عطرش آزاد بشه.
در این مرحله حرارت رو خاموش میکنیم، شربت آماده رو که حتما باید گرم باشه (تا حلوا گلوله نشه) اضافه میکنیم.
شربت رو در دو مرحله با حلوا مخلوط میکنیم و سریع هم میزنیم تا به خورد مواد بره. اگه حلواتون خیلی سفت بود می تونید چند قاشق شیر اضافه کنید. من ۲ قاشق سوپخوری ریختم و کافی بود. ممکنه اصلا لازم هم نباشه، واقعا بستگی به آردی که استفاده میکنید داره، اینکه چقدر آب جذب میکنه.
در آخر حلوا باید لطیف ولی غلیظ باشه و راحت از تابه جدا بشه.
داخل ظرف می ریزیم و وقتی کمی که از حرارت افتاد میتونیم بهش شکل بدیم و تزئین میکنیم.
No comments:
Post a Comment