پاییزمون زیبا و کوتاهه. اینجاازش گذر کردیم و زمستونمون شروع شد.
امسال دلگیرترین پاییز زندگیم رو تجربه میکنم, کاش بگذره, تموم شه, بهار شه, فقط بهار !!!!!
دسته بندی کدو حلوایی رو اگر ببینید, تا الان کلی دستورهای مختلف با کدو گذاشتم, از بستنی و شیرینی گرفته تا نون و گرانولا ,و چند تا دستور متفاوت که به مرور مینویسمشون همینجا.
بعضی هاشون لزوما مزه کدو نمیدن ولی بافت خوبی در محصول نهایی ایجاد شده.
این کوکی هم مزه بینظیری داره, ترجیح دادم بهش بگم کلوچه البته, چون بافت کیکی داره و کاملا نرمه.
مواد اولیه :
آرد ۲۰۰ گرم
نشاسته ذرت ۱۰۰ گرم
کره ۱۴۰ گرم
پودر قند ۱۵۰ گرم
پوره کدو حلوایی ۱۲۰ گرم
پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ پینچ
برای شروع مهمه که کره و پوره کدو هم دمای محیط باشند. کره باید نرم شده باشه.
پوره کدوحلوائی رو هم با روشی که قبلا نوشتم میتونید تهیه کنید, بهترین راه پختش داخل فر یا بخار پز کردن هست.
پوره رو حتما داخل بلندر بریزید تا یکدست و صاف باشه. برای بعضی دستورها اهمیتش کمتره, مثل نان, ولی برای شیرینی باید بافتی داشته باشه بدون تکه های درشت.
کره رو با پودر قند مخلوط میکنیم و اینقدری هم میزنیم تا کره نرم و سبک بشه . پودر زنجبیل و وانیل رو هم مخلوط میکنیم.
* به جای زنجبیل میشه از دارچین استفاده کرد, ولی رنگ مواد رو عوض میکنه و کلوچه ها تیره میشند.
بعد پوره کدو حلوایی رو همراه ۳ قاشق از اردی که داریم اضافه میکنیم.
باقی مواد که مواد خشکمون هستند با هم مخلوط و الک میکنیم. به مخلوط اولیه اضافه میکنیم.
اونقدری هم میزنیم که گلوله ای از ارد باقی نمونه. بیش از حد هم نزنید که موجب سفت شدن کلوچه ها میشه.
روی خمیر آماده رو بپوشونید و ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در دمای محیط استراحت بدید. در همین حین فر رو با دمای ۳۲۵ درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم بشه.
برای شکل دادن کلوچه ها من از ماسوره 1M استفاده کردم. میتونید 2D یا ماسوره شبیهشون رو جایگزین کنید.
با فاصله روی کاغذ شیرینی پزی که داخل سینی فر گذاشتم ماسوره زدم, با قطر ۶ سانت حدودا. اگر به عنوان شیرینی دوست دارید سرو کنید, قطر ۴ سانت کافیه.
وسط کلوچه ها میتونید کمی کنجد, تخم خرفه, پودر پسته یا هرچی دوست دارید بپاشید طبق سلیقه خودتون, من کمی پودر نارگیل ریختم که تغییر رنگ نداشته باشم روی کلوچه.
برای ۲۰ تا ۲۲ دقیقه داخل فر کاملا گرم میپزیمشون. زیرشون باید تغییر رنگ بده. باز هم زمان پخت بستگی به سایزشون داره.
بعد از پخت زمان بدید تا خنک بشند و از عطر و مزه عالی کنار چای عصرونه لذت ببرید.
نوش جان .... ..........
No comments:
Post a Comment