Pages

Wednesday, November 30, 2022

بیسکویت کدو حلوایی


مثل همیشه یادآوری کنم که این ششمین دستور هست که با این خمیر میگذارم. دسته بندی بیسکویت شکری رو ببینید یا اینجا روی اسمش کلیک کنید تا باقی دستور ها رو ببینید : بیسکویت شکری 

به نظرم به دستور پخت های خوب باید وفادار بود, تجربم میگه وقتی همیشه نتیجه خوبی ازش گرفتم, یعنی باید بهش وفادار باشم 😊😊 

مواد لازم:

کره 1 پیمانه (227 گرم)
شکر 1 پیمانه
آرد 2،1/2 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
شیر 2 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
رنده پوست 1 پرتقال درشت
رنگ خوراکی
کنجد سفید 
کره, تخم مرغ و شیر باید حتما هم دمای محیط باشند.


برای شروع کره رو که به دمای محیط رسیده و نرم شده با شکر مخلوط میکنیم و اونقدری با همزن مخلوط میکنیم تا کاملا کرمی شکل بشه. تخم مرغ، شیر و رنده پوست پرتقال رو یکی یکی اضافه میکنیم. آرد و بکینگ پودر رو الک و مخلوط میکنیم تا خمیر جمع بشه. به هیچ وجه آرد بیشتری اضافه نمیکنیم. خمیر کمی چسبناک ممکنه باشه, داخل یخچال که بره مشکل حل میشه.
خمیر رو به 3 قسمت تقسیم میکنیم و با چند قطره رنگ خوراکی رنگشون میکنیم، 3 چهارم رو نارنجی میکنیم. خمیر باقی مونده, یک سومش رو سبز میکنیم و بقیش بدون رنگ بمونه. 
رنگ رو تا جایی اضافه میکنیم تا رنگ دلخواه رو بهمون بده. خمیر ها رو جداگانه کمی باز میکنیم و در پلاستیک فریزرهای جداگانه قرار میدیم. 1 ساعت داخل یخچال میگذاریم.
بعد از 1 ساعت خمیرها رو از یخچال خارج میکنیم. خمیر نارنجی رو لوله میکنیم، لوله ای به طول 25 تا 30 سانتیمتر. بسکوئیت سایز کوچکتر بخوایم همینجا لوله خمیری رو باریکترش میکنیم. توجه کنید که بیسکویت ها یه مقدار افزایش سایز خواهند داشت.


برای اینکار لوله خمیری رو داخل سلفون قرار بدید و روی سطح کار قل بدید تا قطر خمیر همه جا یکسان باشه.
یک سمت خمیر که قراره زیر کدو حلوایی بشه یک شیار با کمک چاقو ایجاد کنید.
از خمیر سفید گلوله ای به همون اندازه بردارید, نوار باریک ازش درست کنید و جای شیار رو پر کنید. همین کار رو در سطح مخالف انجام بدید, فقط شیار باید عمیق تر باشه. از خمیر سبز گلوله ای به همون اندازه بردارید, نوار باریک ازش درست کنید و جای شیار رو پر کنید. دوباره از خمیر سبز یه نوار ضخیم تر با خمیر بیشتر درست کنید و روی خمیر سبز قبلی قرار بدید, قراره ساقه کوتاه کدو باشه.


در این مرحله خمیر رو 15 تا 20 دقیقه در یخچال بگذارید تا فرمش رو حفظ کنه.
خمیر سفید رو جداگانه باز میکنیم، روی کاغذ روغنی یا سلفون که به پیچیدنش کمک کنه، و دور خمیر میپیچیم. دو سر خمیر رو به هم میچسبونیم و روش رو صاف میکنیم. اگه یه جاهایی از خمیر پاره شد به خاطر نازک بودن نگران نشید, خمیر تو دمای محیط نرم شده و به راحتی میتونید تیکه تیکه بچسبونیدش و پارگی ها رو ترمیم کنید.


خمیر رو داخل سلفون میپیچیم و به همون حالت کمی روش رو فشار میاریم تا لایه ها خوب به هم بچسبند. مجدد 1 ساعت داخل یخچال میگذاریم.
بعد از 1 ساعت لوله خمیری رو برشهای 5 تا 6 میلیمتری میزنیم و روی کاغذ  داخل سینی فر قرار میدیم. وسط بیسکوئیتها رو کمی کنجد میپاشیم, نماد دانه های کدو.


فر رو باید از قبل با حرارت 375 درجه فارنهایت روشن کرده باشیم تا گرم بشه. مدت 10 تا حداکثر 12 دقیقه داخل فر میگذاریمشون. 10 دقیقه میپزند و از اون به بعد زیرش شروع به قهوه ای شدن میکنه.


از فر که درشون آوردیم چند دقیقه میگذاریم تا از حرارت بیفتند و از سینی خارج میکنیم.

نوش جان ... .......................


 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...