Pages

Saturday, September 1, 2012

مافین هویج




مافینها در واقع کیکهای کوچکی هستند که با استفاده از ترکیبات متنوع مغذی شدند و میتونند صبحانه یا میان وعده خوبی باشند.


مواد لازم :


آرد 2 پیمانه
شکر قهوه ای 1،1/2 پیمانه
جودوسرپرک 1 پیمانه
کشمش و گردو (هردو یا یکی از آنها) 1/2 پیمانه
روغن مایع گیاهی 1/2 پیمانه
شیر (یا آب هویج) 1/2 پیمانه
هویج رنده شده 1،1/2 پیمانه
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
زنجبیل  1/2 قاشق چایخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
تخم مرغ 2 عدد



اگر نمیدونید جودوسر چیه اینجا میتونید توضیحش رو بخونید : تفاوت جودوسر و جو 
این مقدار مواد برای 12 عدد مافین کافیه.
فر رو با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.

تخم مرغ رو همراه شکر با همزن مخلوط میکنیم، روغن و شیر (یا آب هویج) رو به ترتیب اضافه میکنیم و هم میزنیم.
داخل کاسه دیگه ای مواد خشک و ادویه ها رو کمی مخلوط میکنیم و در 2 یا 3 مرحله به مایع اضافه میکنیم.
خیلی هم نمیزنیم. فقط در حدی که مخلوط بشه. زیاد هم زدن ارد باعث سفت شدن کیک میشه.

هویج رو باید رنده زده باشیم. شخصا رنده درشت رو ترجیح میدم تا هویج داخل مافین قابل مشاهده باشه. هویج و مخلوط گردو و کشمش رو اضافه میکنیم به باقی مواد. اینبار من فقط از کشمش ریز استفاده کردم، ترکیب هر دو یا یکی از اونها همراه هویج خیلی خوب میشه.





12 عدد کپسول مافین رو داخل سینی مخصوصش قرار میدیم و از مواد داخل شون میریزیم.
مواد مافین معمولا خیلی غلیظ و سفت هستند (بر خلاف کیکها). میتونیم با قاشق غذاخوری یا قاشق بستنی از مواد برداریم و قالبها رو پر کنیم. این هم یکی دیگه از تفاوتهای عمده مافین با کاپ کیکهاست.




روی مافینها رو اینبار کمی سبوس و جودوسرپرک پاشیدم. کمی گردو هم برای روی مافینها مناسبه. مدت 30 دقیقه زمان میدیم تا بپزند.



بعد از پخت از سینی خارجشون میکنیم و روی توری فلزی قرار میدیم تا خنک بشند.




به به ... وقت خوردنشونه
نوش جان ...................

4 comments:

  1. حدس میزنم چقدر عالی شده خانومی ، تو هم مثل من عاشق مافین هستیا خوشگله :))))))))))

    ReplyDelete
  2. هورا من درستیدم عالیییییییی بود . مرسیییییییی دوستم .

    ReplyDelete
    Replies
    1. نوش جونت گلم
      خودت هنرمندی که خوب درستش کردی عزیزم

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...