Pages

Monday, November 7, 2022

حلواى شيره خرما و ادويه


براى پخت اين حلوا روشهاى مختلفى وجود داره. اين روش منه، راحت و كم دردسر و دلچسب 😅🤩
شيره خرما رو ميتونيد با هر شيره ديگه اى جايگزين كنيد، شيره انگور يا توت.

مواد اولیه :

آرد ١٢٠ گرم 
کره ٣٠ گرم 
روغن مایع ٢۵ گرم 
پودر دارچين ١/٤ قاشق چایخوری 
پودر زنجبيل ١/٤ قاشق چایخوری
جوز هندى كمى
شیره خرما ۲۰۰ گرم 
كمى شير گرم
پودر نارگيل، پودر پسته و بادوم، كنجد براى تزئين


آرد رو داخل تابه میریزیم. حدود ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بو میدیم تا جایی که بوی بوی برشتگی بگیره. مدام هم میزنیم تا طلایی بشه. کره, روغن و ادويه ها رو اضافه میکنیم. روی حرارت ملایم ۵ دقیقه ای هم میزنیم. اضافه کردن ادويه هم زمان با کره موجب تفت خوردن و آزاد شدن عطرش میشه.


تابه رو از روی حرارت برمیداریم و بلافاصله شيره رو اضافه میکنیم. مدام هم میزنیم تا به خورد باقی مواد بره و حلوا غلیظ و به راحتی از تابه جدا بشه. در اين مرحله اگه شيره خيلى غليظ باشه احتمالا لازمه كمى شير گرم بهش اضافه كنيد. كم كم اضافه كنيد تا هم زدن و پختش راحت تر باشه. من ٢ قاشق سوپخورى اضافه كردم.

برای تزیین حلوا من از پودر نارگيل و گردو استفاده کردم. کف قالب های سیلیکونی میریزیم و حلوا رو تا گرم هست داخلشون میگذاریم. سطحشون رو صاف میکنیم, یک ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خنک و راحت از قالب جدا بشند.


اگر قالب سیلیکونی ندارید حلوا رو روی کاغذ شیرینی پزی داخل سینی پهن کنید, با ضخامت ۱ تا ۱,۵ سانتیمتر.
تا گرمه روش هرچی دوست داریم میریزیم, مغزهای خورد شده, گل سرخ, کنجد, ... اگه مغزها بو داده باشند بهتره, مزه و عطرشون قوی تره.
روش کاغذ شیرینی پزی یا سلفون پهن میکنیم و با فشار دست مغزها رو به خورد حلوا میدیم. 
یک ساعت داخل یخچال میگذاریم تا خنک بشه. بعد میتونیم با چاقوی تیز برش بزنیم. 


 

2 comments:

  1. سلام . چه حلوای خوشمزه و دلچسبی بود ، دست شما درد نکنه .

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...