Pages

Thursday, August 23, 2012

نان سیر و جعفری


مواد لازم:

کره 1/2 پیمانه
سیر 3 حبه
جعفری خرد شده 3 قاشق سوپخوری


روش تهیه نان فرانسوی رو قبلا تو بلاگ گذاشته بودم. نون رو اینبار کمی حجیم درست کردم که برشهای نون بزرگتر باشند و قابل مشاهده تر.
روش کار خیلی راحته.
فر رو با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم میکنیم.
کره رو آب میکنیم. جعفری تازه رو خرد و سیرها رو رنده ریز میکنیم و همه رو مخلوط میکنیم.


2 روش رو میتونیم بکار بگیریم.
1- نون رو برشهای ضخیم میزنیم و روی هر برش رو با قلم مو از مخلوط سیر دار میمالیم.
2- نون رو برشهای متوالی ضخیم میزنیم بدون اینکه تکه ها جدا بشند. با قلم مو لابلای برشها رو با مخلوط سیر دار آغشته میکنیم.

نونها رو داخل سینی فر میچینیم و مدت 15 دقیقه داخل فر قرار میدیم.
در حالت اول نونها برشته تر میشند. ولی حتی اگه این روش رو هم استفاده کردیم زمان رو برای میزان برشته شدن نون میتونیم تغییر بدیم.


این نونها رو میشه کنار غذاهای دیگه استفاده کنیم یا کمی پنیر موتزارلا و پنیر چدار روش بریزیم، بگذاریم آب بشه و جداگونه سرو کنیم.



* به جای جعفری یا همراه جعفری هر سبزی معطر دلخواهمون رو میتونیم بکار بگیریم.


به بهی گفتیم و شام آغاز شد .........


4 comments:

  1. وای کاش منم بودم سر شام نووش جونتون

    ReplyDelete
    Replies
    1. آخییییییییییییی
      لیلا جون خوب شد نگفتم با چی خوردیمشون

      Delete
    2. با چی خوردیشون شیطون :)
      نوش جونتون

      Delete
    3. با کشک بادمجون ... جات خالی واقعا

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...