یه خصوصیت این کیک که من خیلی دوست دارم اینه که بلوبری بعد از پخت شربت زیادی تولید میکنه که بعد از برگردوندن کیک کاملا به خوردش میره و خوشمزه تر میشه.
مواد لازم:
آرد 1،1/3 پیمانه
کره 1/2 پیمانه
شکر قهوه ای 3/4 پیمانه
شیر 3/4 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
بلوبری تازه یا یخ زده 2 پیمانه
آبلیموی تازه 1 قاشق سوپخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری
کره - شکر سفید
برای شروع شکر قهوه ای و کره رو خوب مخلوط میکنیم تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم. با همزن میزنیم تا اندازه ای که رنگ مخلوط روشن بشه. شیر رو هم اضافه میکنیم.
داخل ظرف دیگری مواد خشک رو مخلوط میکنیم و در 2 یا 3 مرحله به مایع کیک اضافه میکنیم.
کف و دیواره قالب رو با کره چرب میکنیم و شکر سفید میپاشم. کره کف قالب به جز اینکه با یک لایه شکر آغشته میشه، باید مقدار اضافه تری هم شکر روش قرار بگیره. بلوبری ها رو روی شکر میریزیم و یکسان همه جای قالب پخششون میکنیم. 1 قاشق سوپخوری آبلیموی تازه رو روی میوه ها میریزیم.
فر رو باید از قبل روشن کرده باشیم تا گرم بشه، با حرارت 350 درجه فارنهایت. مدت 45 تا 50 دقیقه زمان میدیم تا بپزه.
بعد از پخت، کیک رو بلافاصله داخل ظرف مورد نظرمون برمیگردونیم. همونطور که گفتم شربت زیادی از پخت بلوبری تولید میشه و موقع برگردوندن کیک دقت کنید چون ممکنه به اطراف بپاشه. چند ساعتی به کیک استراحت میدیم تا خنک بشه و شربت به بافت کیک نفوذ کنه.
کیک رو برش بزنید و نوش جان کنید.
یه کوپ بستنی یا کمی خامه همراه خوبی برای این کیکه.
اینم مراحل پایانی میل فرمودن کیک ... به به.
source:thibeaultstable.com
دختر من عاشق کیکهای وارونت شدم . خیلی عالی هستند . مرسیییییییییی
ReplyDeleteعاطفه جان زمان پخت کیک وارونه ها چرا فرق داره با هم؟ به چه عاملی بستگی داره؟
ReplyDeleteمن کیک آلو رو درست کردم خیلی خوب شد. زمانش 70 دقیقه بود من 60تا گذاشتم. البته بعدش فکر کردم شاید آلوش برشته تر میشد بهتر بود؟...
راستی b= بهاره علیزاده
ReplyDeleteبهاره جون ... کلا این زمانها نسبی هستند
Deleteبرای اینکه بفهمیم کیک پخته یا نه یه سیخ چوبی نازک رو داخل کیک میکنیم
اگه مواد نرم بهش نچسبید یعنی پخته
اینکار رو وقتی کیکت پفش رو کرد و رنگش عوض شد و زمان پختش طی شد انجان میدی که پف کیک نخوابه
زمان پخت هم بسته به همه مواد داخل کیک و میزان غلظت
کیک متفاوت میشه
من اکثرا رسیپیهام ترجمه رسیپی هایی هست که میگردم و بهترینشون رو انتخاب میکنم
زمانی که مینویسم زمانیه که تو دستور اصلی بوده مگر اینکه وقتی خودم امتحان میکنم خلافش بهم ثابت بشه
خوشحالم درستش کردی
نوش جونت باشه عزیزم
سلام عزیزم خیلی از پیجت خوشم اومد فکر کنم از امشب هر روز باهاش حال کنم من عاشق رسیپی های جدید و ابتکاری هستم اگر فرصتی باشه از کارای خودم هم برات شر می کنم یه سئوال بلوبری میوه کدوم فصله من توی مشهد فقط مرباشو پیدا کردم
ReplyDeleteراستی اینجا همه سیستماش جدیده ! چجوری می تونم با عکس و اسم فیس بوکم کامنت بگذارم؟
ReplyDeleteسلام دوست من
Deleteراستش منم بیشتر دوست دارم دستور هایی رو بذارم که کمتر بشه تو پیجهای دیگه پیداشون کرد
مثل میوه هایی که زیاد یاد نگرفتیم باهاشون کیک و دسر درست کنیم
این قضیه پیگیری با فیسبوک رو نمیدونم
ولی میپرسم از دوستان و میگم بهت
اگه امکانش باشه خیلی خوبه
در مورد بلوبری هم باید بگم که ایران نیستش
و اگر هم باشه یه میوه وحشیه که پیدا کردنش راحت نیست
تهران هم من تا به حال ندیده بودم
ولی خوب دستورهای بلوبری دار رو شاید بشه با میوه های ریز دیگه امتحان کرد
میوه تقریبا شیرینیه
و مثل آلبالو آبداره و کلی آب میندازه
آلبالو میتونه جایگزین خوبی باشه
اگر خیلی ترش نباشه
عاطفه خانم خيلى كيك زيبايى هست و مطمئنا خوشمزه.
ReplyDeleteمقدار كره به گرم چقدر است. خيلى مشكله كه به پيمانه اندازه كنم
115 گرم
Deleteمیشه
پیشاپیش نوش جونتون عزیز
:)
عاطفه جون میشه به جای کره از روغن مایع استفاده کنم؟
ReplyDeleteبرای داخل کیک یا برای چرب کردن ظرف منظورت هست ؟؟
Deleteبرای هردوش بهتره از کره یا مارگارین بدون نمک استفاده کنی
Delete