Pages

Wednesday, August 15, 2012

کیک وارونه بلوبری




یه خصوصیت این کیک که من خیلی دوست دارم اینه که بلوبری بعد از پخت شربت زیادی تولید میکنه که بعد از برگردوندن کیک کاملا به خوردش میره و خوشمزه تر میشه.

مواد لازم:

آرد 1،1/3 پیمانه
کره 1/2 پیمانه
شکر قهوه ای 3/4 پیمانه
شیر 3/4 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
بلوبری تازه یا یخ زده 2 پیمانه
آبلیموی تازه 1 قاشق سوپخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چایخوری

کره - شکر سفید

برای شروع شکر قهوه ای و کره رو خوب مخلوط میکنیم تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم. با همزن میزنیم تا اندازه ای که رنگ مخلوط روشن بشه. شیر رو هم اضافه میکنیم.

داخل ظرف دیگری مواد خشک رو مخلوط میکنیم و در 2 یا 3 مرحله به مایع کیک اضافه میکنیم.



کف و دیواره قالب رو با کره چرب میکنیم و شکر سفید میپاشم. کره کف قالب به جز اینکه با یک لایه شکر آغشته میشه، باید مقدار اضافه تری هم شکر روش قرار بگیره. بلوبری ها رو روی شکر میریزیم و یکسان همه جای قالب پخششون میکنیم. 1 قاشق سوپخوری آبلیموی تازه رو روی میوه ها میریزیم.


فر رو باید از قبل روشن کرده باشیم تا گرم بشه، با حرارت 350 درجه فارنهایت. مدت 45 تا 50 دقیقه زمان میدیم تا بپزه.


بعد از پخت، کیک رو بلافاصله داخل ظرف مورد نظرمون برمیگردونیم. همونطور که گفتم شربت زیادی از پخت بلوبری تولید میشه و موقع برگردوندن کیک دقت کنید چون ممکنه به اطراف بپاشه. چند ساعتی به کیک استراحت میدیم تا خنک بشه و شربت به بافت کیک نفوذ کنه.


کیک رو برش بزنید و نوش جان کنید.
یه کوپ بستنی یا کمی خامه همراه خوبی برای این کیکه.


اینم مراحل پایانی میل فرمودن کیک ... به به.



12 comments:

  1. دختر من عاشق کیک‌های وارونت شدم . خیلی‌ عالی‌ هستند . مرسیییییییییی

    ReplyDelete
  2. عاطفه جان زمان پخت کیک وارونه ها چرا فرق داره با هم؟ به چه عاملی بستگی داره؟
    من کیک آلو رو درست کردم خیلی خوب شد. زمانش 70 دقیقه بود من 60تا گذاشتم. البته بعدش فکر کردم شاید آلوش برشته تر میشد بهتر بود؟...

    ReplyDelete
  3. راستی b= بهاره علیزاده

    ReplyDelete
    Replies
    1. بهاره جون ... کلا این زمانها نسبی هستند
      برای اینکه بفهمیم کیک پخته یا نه یه سیخ چوبی نازک رو داخل کیک میکنیم
      اگه مواد نرم بهش نچسبید یعنی پخته
      اینکار رو وقتی کیکت پفش رو کرد و رنگش عوض شد و زمان پختش طی شد انجان میدی که پف کیک نخوابه
      زمان پخت هم بسته به همه مواد داخل کیک و میزان غلظت
      کیک متفاوت میشه
      من اکثرا رسیپیهام ترجمه رسیپی هایی هست که میگردم و بهترینشون رو انتخاب میکنم
      زمانی که مینویسم زمانیه که تو دستور اصلی بوده مگر اینکه وقتی خودم امتحان میکنم خلافش بهم ثابت بشه
      خوشحالم درستش کردی
      نوش جونت باشه عزیزم

      Delete
  4. سلام عزیزم خیلی از پیجت خوشم اومد فکر کنم از امشب هر روز باهاش حال کنم من عاشق رسیپی های جدید و ابتکاری هستم اگر فرصتی باشه از کارای خودم هم برات شر می کنم یه سئوال بلوبری میوه کدوم فصله من توی مشهد فقط مرباشو پیدا کردم

    ReplyDelete
  5. راستی اینجا همه سیستماش جدیده ! چجوری می تونم با عکس و اسم فیس بوکم کامنت بگذارم؟

    ReplyDelete
    Replies
    1. سلام دوست من
      راستش منم بیشتر دوست دارم دستور هایی رو بذارم که کمتر بشه تو پیجهای دیگه پیداشون کرد
      مثل میوه هایی که زیاد یاد نگرفتیم باهاشون کیک و دسر درست کنیم
      این قضیه پیگیری با فیسبوک رو نمیدونم
      ولی میپرسم از دوستان و میگم بهت
      اگه امکانش باشه خیلی خوبه
      در مورد بلوبری هم باید بگم که ایران نیستش
      و اگر هم باشه یه میوه وحشیه که پیدا کردنش راحت نیست
      تهران هم من تا به حال ندیده بودم
      ولی خوب دستورهای بلوبری دار رو شاید بشه با میوه های ریز دیگه امتحان کرد
      میوه تقریبا شیرینیه
      و مثل آلبالو آبداره و کلی آب میندازه
      آلبالو میتونه جایگزین خوبی باشه
      اگر خیلی ترش نباشه

      Delete
  6. عاطفه خانم خيلى كيك زيبايى هست و مطمئنا خوشمزه.
    مقدار كره به گرم چقدر است. خيلى مشكله كه به پيمانه اندازه كنم

    ReplyDelete
    Replies
    1. 115 گرم
      میشه
      پیشاپیش نوش جونتون عزیز
      :)

      Delete
  7. عاطفه جون میشه به جای کره از روغن مایع استفاده کنم؟

    ReplyDelete
    Replies
    1. برای داخل کیک یا برای چرب کردن ظرف منظورت هست ؟؟

      Delete
    2. برای هردوش بهتره از کره یا مارگارین بدون نمک استفاده کنی

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...