این پودینگ میتونه برای صبحانه، به عنوان دسر یا میان وعده سرو بشه.
خیلی خوشمزه شد. خودم هم انتظارش رو نداشتم :-)
مواد لازم:
خامه 2/3 پیمانه
شیر 1،1/3 پیمانه
پوره کدوحلوائی 1 پیمانه
آب لیمو تازه 2 قاشق سوپخوری
کره 2 قاشق سوپخوری
نشاسته ذرت 4 قاشق سوپخوری
شکر قهوه ای 7 تا 8 قاشق سوپخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
زنجبیل 1/4 قاشق چایخوری
جوزهندی 1/8 قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ 2 عدد
نمک 1 پینچ
برای رویه:
خامه 35%
پودر شکر
بادام (یا هر مغز دیگه)
شیرو نشاسته ذرت رو مخلوط میکنیم. پوره کدوحلوائی (روش تهیه)، خامه و زرده تخم مرغ رو اضافه و مخلوط رو روی حرارت میگذاریم.
از خامه 15% استفاده کردم که کم چرب تره ولی خامه پرچرب تر خوشمزه ترش میکنه.
از خامه 15% استفاده کردم که کم چرب تره ولی خامه پرچرب تر خوشمزه ترش میکنه.
با همزن دستی فلزی هم میزنیم تا شروع به غلیظ شدن کنه. شکر، آب لیمو که باید تازه باشه، کره و ادویه ها رو یکی یکی اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم.
من از شکر قهوه ای روشن استفاده کردم که خیلی تیره نشه. مقدارش هم حدودی گفتم. بچشید و طبق ذائقه کم و زیادش کنید.
زمان میدیم تا کمی پخته و غلیظ بشه.
بعد از پخت تا داغه در ظرفهای مورد نظرمون میریزیم و میگذاریم تا سرد بشه.
برای روی پودینگ من از بادام استفاده کردم که میشه با گردو یا هر مغز دیگه ای جایگزین بشه. مهم اینه که خرد کنیم و بو بدیم تا مزش قوی تر بشه. میگذاریم تا سرد بشند.
پودینگ که سرد شد کمی خامه رو با پودر شکر هم میزنیم تا خامه سفت بشه و خودش رو بگیره. مقدار شکر رو نمیگم چون شیرینیش سلیقه ایه. پودر شکر رو کم کم اضافه میکنم تا به شیرینی دلخواهمون برسیم.
میتونیم از ترکیب خامه ای که همراه پای کدوحلوایی سرو کردم هم استفاده کنیم.
میتونیم از ترکیب خامه ای که همراه پای کدوحلوایی سرو کردم هم استفاده کنیم.
مقداری بادام بوداده، پودر پسته و خامه روی پودینگ ریختم و دارچین و جوزهندی پاشیدم.
خوب، همه چی آمادست برای هجوم به سمت دسرمون :-)
نوش جون
به به چقدر خوشگله....چقدرم خوردنی..... این پتاز چغندر چی می گه....خیلی باحاله.... برم ببینم چی نوشتی.... مرسی :)
ReplyDelete:-)
Delete