فصل خوشمزه های یخی اومد دوباره .... به به
مواد اولیه :
موز رسیده 2 عدد
آناناس 5 حلقه
آب آناناس 1،1/2 پیمانه
رزبری
شکر یا عسل
موز و آناناس رو همراه آب آناناس داخل بلندر له میکنیم.
مزش رو بچشید و بسته به ذائقتون کمی شکر یا عسل اضافه کنید. من البته مزش رو طبیعی دوست دارم. موز هم اگه حسابی زرد و رسیده باشه به اندازه کافی شیرینه.
میوه له شده رو داخل قالبها میریزیم. حین پر کردن قالبها تعدادی رزبری داخل بستنی قرار میدیم.
اگه قالبمون چوب بستنی داره مثل قالب من همون موقع داخل بستنی میگذاریمشون. اگر نه صبر میکنیم بستنی کمی خودش رو بگیره بعد چوب بستنی رو داخلش میگذاریم.
قالب رو چند ساعتی داخل فریزر میگذاریم و وقتی خوب یخ زد دیگه وقت خوردنشه.
نوش جان ........
No comments:
Post a Comment