فقط بگم که خیلی خوشمزست .
اصلا شیر عسلی همه چی رو خوشمزه میکنه.
شيرعسلى طعم و بافت خاصى به شيرينى ميده و خيلى لذيذش ميكنه.
اين شيرينى پاى ثابت جعبه هاى شيريني من هم هست و به خاطر طعم عالى و جذابش واقعا دوست ندارم با چيز ديگه اى جايگزينش كنم.
.
atefeh_a@
اين شيرينى پاى ثابت جعبه هاى شيريني من هم هست و به خاطر طعم عالى و جذابش واقعا دوست ندارم با چيز ديگه اى جايگزينش كنم.
.
atefeh_a@
مواد اولیه :
آرد 270 گرم
نشاسته ذرت 60 گرم
شکر 100 گرم
کره 227 گرم
شیرعسلی 350 گرم
عصاره نارگیل یا وانیل 1 قاشق چایخوری
بكينگ پودر 1 قاشق چايخورى
نمک 1 پینچ
پودر نارگیل 100 گرم
پودر نارگیل ریز برای دور شیرینی
منظورم از شیر عسلی sweetened condensed milk هست که تو ایران به شیر عسلی معروفه. اشتباهی evaporated milk استفاده نکنید.
اول از همه فر رو با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.
کره که به دمای محیط رسیده رو با شکر حسابی مخلوط میکنیم تا سبک و نرم و کرمی شکل بشه. عصاره نارگیل یا وانیل رو اضافه میکنیم، بعد شیر عسلی.
نکته کوچیک و مهم: برای کیک، شیرینی و بیسکوییت بهتره عوامل عطر دهنده رو با عامل روغنی (کره یا روغن) یا عامل شیرین کننده (شکر) مخلوط کنیم تا به افزودن عطر و بو کمک کنه.
آرد، نشاسته و نمک رو جداگانه الك و به باقی مواد اضافه میکنیم، در نهايت هم پودر نارگيل. اینقدری مخلوط میکنیم تا مواد به خورد هم برند. زیاد ورز خوردنش هم خوب نیست چون خمیر رو گرم میکنه و به روغن میوفته.
خمير چسبنده اى خواهيم داشت، داخل زيپ لاك يا سلفون ميگذاريمش و يك ساعت داخل یخچال استراحت میدیم.
روی سینی فر رو کاغذ پهن میکنیم. از خمیر به اندازه یه توپ ٢ سانتى برمیداریم و گرد میکنیم. (سايز شيرينى رو ميتونيد طبق سليقتون بزرگتر هم بگيريد، ولى مطمئنا روى زمان پخت تاثير ميگذاره)
داخل پودر نارگیل میغلطونیم. برای این مرحله هرچی پودر نارگیل ریزتر باشه بهتره ولی برای داخل شیرینی اگه درشت هم باشه مشکلی نیست.
شیرینی ها رو با فاصله کنار هم میچینیم تا حین پخت به هم نچسبند.
برای 12 تا 14 دقیقه داخل فر گرم میپزیم.
این مقدار مواد تقریبا 80 تا شیرینی بهمون میده.
No comments:
Post a Comment