ایشون که مشاهده میفرمایید از دسته نانهای فوری هستند که قبلا چند نمونش رو درست کردم و دستورشون رو نوشتم.
اینکه به این مدل کیک میگیم نون یا لوف، دلیل اول اینکه کم شیرین هست، دوم اینکه معمولا از کیک مغذی تره، و همینطور در قالب مستطیل نون پخته میشه. برای وعده ناشتایی یا عصرونه خیلی مناسبند، مخصوصا که کلی چیزای خوشمزه و ادویه بهش اضافه کنیم.
لیست مواد اولیش طولانیه، ولی اینکه چی ریختم تو کیک مهمتر از اینه که چند تا ریختم :)
مواد اولیه :
آرد 1،3/4 پیمانه
کره 1/2 پیمانه (113 گرم)
لیست مواد اولیش طولانیه، ولی اینکه چی ریختم تو کیک مهمتر از اینه که چند تا ریختم :)
مواد اولیه :
آرد 1،3/4 پیمانه
کره 1/2 پیمانه (113 گرم)
شکر قهوه ای 1/4 پیمانه
ماست 2/3 پیمانه
عسل 1/2 پیمانه
پسته 1/2 پیمانه
کرنبری 1/3 پیمانه
تخم آفتابگردان 1/3 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
سبوس 2 قاشق سوپخوری
دانه چیا 2،1/2 قاشق سوپخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
ماست 2/3 پیمانه
عسل 1/2 پیمانه
پسته 1/2 پیمانه
کرنبری 1/3 پیمانه
تخم آفتابگردان 1/3 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
سبوس 2 قاشق سوپخوری
دانه چیا 2،1/2 قاشق سوپخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
هل 1/4 قاشق چایخوری
رنده پوست 1 عدد پرتقال یا لیموترش
نمک 1 پینچ
جوز هندی 1 پینچ
مثل همیشه اول از همه فر رو روشن میکنیم تا گرم بشه، این بار با حرارت 325 درجه فارنهایت.
کره که به دمای محیط رسیده رو با شکر قهوه ای اینقدری هم میزنیم تا نرم و روشن بشه.هل و رنده پوست پرتقال یا لیمو رو اضافه میکنیم. عسل، تخم مرغها و ماست رو هم یکی یکی مخلوط میکنیم.
مواد خشک شامل آرد، نمک، جوش شیرین، بکینگ پودر، جوز هندی، سبوس و دانه چیا رو جدا گونه در ظرفی با هم مخلوط میکنیم و در ظرف دیگه ای پسته، کرنبری و تخم آفتابگردان رو باهم.
مواد خشک رو به مایع کیک اضافه میکنیم. در حدی هم میزنیم که آرد مخلوط شه و گلوله ای باقی نمونه. یادتون باشه که زیاد هم زدن آرد داخل کیک ها موجب سفت شدن کیک میشه. در آخر هم آجیلها رو میریزیم. میتونیم مقداریش رو برای روی کیک نگه داریم.
** من پسته رو درشت خرد کردم و با تخم آفتابگردان کمی بو دادم که باعث قوی تر شدن مزشون میشه.
قالب رو چرب میکنیم و کاغذ شیرینی پزی پهن میکنیم. مواد رو داخل قالب میریزیم. من کمی جودوسر روش پاشیدم. برای 55 تا 60 دقیقه داخل فر گرم میپزیم، که البته این زمان پخت خیلی بستگی به سایز قالب و ضخامت مواد داره. من مواد رو مثل اکثر اوقات در دو قالب هم اندازه پختم. همونطور که مشخصه ضخامتشون کم شده و زمان پخت هم کمتر شد.
ایشون هم یه کیک خوشمزه و کم شیرین، به عبارتی بمب انرژی برای صبحانه های سریع روزهای سرد زمستون.
اگه با دانه چیا آشنایی دارید حتما میدونید که خاصیت سیر کنندگی داره. اگر به جای ماست ساده در این دستور از ماست یونانی هم استفاده کنید که عالیه، به این موضوع کمک میکنه چون 8 برابر ماست معمولی پروتئین داره.
نوش جان ... ...............
No comments:
Post a Comment