یه مافین خوشمزه دیگه برای صبحانه و عصرانه، با آلبالوهای خوشمزه و تازه از درخت چیده شده.
مواد لازم:
آرد 1،1/2 پیمانه
جو دوسر پرک 1 پیمانه
شکر قهوه ای 1 پیمانه
ماست 2% 1 پیمانه
روغن مایع گیاهی 1/2 پیمانه
آلبالو 1،3/4 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
عصاره وانیل 1/2 قاشق چایخوری
سبوس 1 قاشق چایخوری
عسل 2 قاشق سوپخوری
عسل 2 قاشق سوپخوری
پودر هل 1/4 قاشق چایخوری
نمک 1 پینچ
با این مقدار مواد 13-12 عدد مافین خواهیم داشت. بستگی به سایز قالب داره.
فر رو با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.
برای شروع تمام مواد خشک رو داخل ظرفی با هم مخلوط میکنیم.
* من معمولا به مافین 1 قاشق چایخوری سبوس هم اضافه میکنم که البته ضروری نیست و صرفا ارزش غذاییش رو بالا میبره.
* من معمولا به مافین 1 قاشق چایخوری سبوس هم اضافه میکنم که البته ضروری نیست و صرفا ارزش غذاییش رو بالا میبره.
داخل کاسه ای تخم مرغها رو با شکر خوب مخلوط میکنیم تا رنگشون روشن بشه. پودر هل و وانیل رو میریزیم و هم میزنیم. روغن، ماست و عسل رو هم با فاصله اضافه میکنیم.
مخلوط مواد خشک رو در 2 یا 3 مرحله اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
در نهایت آلبالو رو میریزیم و به آرومی مخلوط میکنیم تا میوه ها له نشند. میتونیم از آلبالو تازه یا یخ زده به همون شکل استفاده کنیم.
کپسولهای مافین رو داخل سینی مخصوص مافین قرار میدیم و مایع مافین رو در 12 کپسول میریزیم. قالبها باید تا 3/4 پر بشند تا حین پخت سرریز نشند. بهتره قبل از پرکردن قالب روی سطح قالب، بینابین مافینها رو هم یه ذره چرب کنیم تا اگه سر ریز شدند به قالب نچسبند.
اگه زیاد اومد کاپ 13 رو هم پر کنید. روی مافینها کمی جو دوسر پرک یا پودر نارگیل یا کمی بادام خرد شده میپاشیم. مدت 30 تا 35 دقیقه مافینها رو داخل فر قرار میدیم تا بپزند.
کپسولهای مافین رو داخل سینی مخصوص مافین قرار میدیم و مایع مافین رو در 12 کپسول میریزیم. قالبها باید تا 3/4 پر بشند تا حین پخت سرریز نشند. بهتره قبل از پرکردن قالب روی سطح قالب، بینابین مافینها رو هم یه ذره چرب کنیم تا اگه سر ریز شدند به قالب نچسبند.
اگه زیاد اومد کاپ 13 رو هم پر کنید. روی مافینها کمی جو دوسر پرک یا پودر نارگیل یا کمی بادام خرد شده میپاشیم. مدت 30 تا 35 دقیقه مافینها رو داخل فر قرار میدیم تا بپزند.
No comments:
Post a Comment