Pages

Monday, February 18, 2019

کوکی کرنبری


مواد اولیه:

کره 1 پیمانه (227 گرم)
آرد 2 پیمانه
پودر قند 3/4 پیمانه
کرنبری خرد شده 1/2 پیمانه+ 2 قاشق سوپخوری
پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری
عصاره وانیل 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/8 قاشق چایخوری


کره باید به دمای محیط رسیده باشه و برای آرد هم از آرد چند منظوره all purpose flour باید استفاده بشه.

اول از همه کره رو با شکر مخلوط میکنیم و اونقدری هم میزنیم تا کره سبک و نرم و کرمی شکل بشه. پودر دارچین و عصاره وانیل رو اضافه میکنیم. به جای عصاره وانیل میتونیم از عصاره بادام, لیمو و پرتقال هم استفاده کنیم. من چون وانیل دوست ندارم از عصاره نارگیل استفاده کردم.
آرد و نمک رو جداگانه مخلوط و به باقی مواد اضافه میکنیم. اینقدری مخلوط میکنیم تا مواد به خورد هم برند. زیاد ورز نمیدیم چون خمیر رو گرم میکنه و به روغن میوفته.


کرنبری خشک رو باید داخل میکسر خرد و در نهایت به خمیر اضافه میکنیم. خمیر رو دو قسمت میکنیم و هرکدوم رو لوله میکنیم و داخل سلفون میپیچیم. میتونیم خمیر رو با کمک سلفون لوله کنیم. دو طرف سلفون رو فیکس میکنیم و یخچال میگذاریم تا ۱ ساعت خمیر استراحت کنه.


بعد از 1 ساعت لوله خمیری رو برشهای 6 تا 7 میلیمتری (1/4 اینچ) میزنیم و روی کاغذ روغنی داخل سینی فر قرار میدیم.
فر رو باید از قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت روشن کرده باشیم تا گرم بشه. مدت 13 - 12 دقیقه داخل فر میگذاریمشون. از فر که درشون آوردیم 1 دقیقه میگذاریم تا از حرارت بیفتند و از سینی خارج میکنیم.


یه پیشنهاد خوشکل و خوشمزه این که میتونیم از میکس پسته و کرنبری استفاده کنیم.  

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...