مثل همیشه یادآوری کنم این چندمين دستور هست که با این خمیر میگذارم 👍 دسته بندی بیسکویت شكرى رو ببینید : بیسکویت شكرى
به نظرم به دستور پخت های خوب باید وفادار بود, تجربم میگه وقتی همیشه نتیجه خوبی ازش گرفتم, یعنی باید بهش وفادار باشم 😊
اين كوكى ها رو با هر طرح و رنگ و شكلى ميتونيد آماده كنيد و طبق دستورهاى قبلى كه نوشتم از هر اسانسی به جاى وانيل استفاده کنید.
روش تهيه خمير طبق دستورهاى قبلى هست.
تنها تفاوت اينه كه من دوقاشق شير رو در مواد اوليه با همون مقدار گلاب جايگزين كردم تا عطرى كه ميخوام رو از كوكى ها بگيرم.
بعد از اينكه خمير ساده رو آماده كردم، به دو قسمت مساوى تقسيمش كردم. يك قسمت رو سفيد نگه ميدارم براى زمينه، و نيمه ديگه رو به چهار قسمت تقسيم كردم، به هر قسمت يه رنگ اضافه كردم. شما به هر چند قسمت كه خواستيد تقسيم كنيد بسته به اينكه چند رنگ مدنظرتونه.
خميرها رو جداگانه داخل زيپ لاك گذاشتم يخچال تا ٢ ساعت استراحت كنه. تا يك هفته هم ميتونيد در يخچال نگهشون داريد.
خمير ها رو جداجدا بين دوتا كاغذ شيرينى پزى يا پلاستيك باز ميكنيم و قالب ريز ميزنيم به ضخامت mm ٧-٦ يا با دست شكل ميديم، خمير زمينه رو هم جداگانه به ضخامت mm ٨-٧ باز ميكنيم.
گلها رو ميچينيم كنارهم، سعى كنيد سطح خمير پر بشه و فضاى خالى كم باشه، چون خمير حين پخت پهن ميشه و فضاى بى رنگ بين گل ها بيشتر ميشه.
حالا روشون رو با كاغذ شيرينى پزى ميپوشونيم و وردنه ميكشيم تا گلها با خمير زمينه هم سطح بشن. ضخامت نهايى خمير بايد همون mm ٨-٧ باشه.
كاتر ميزنيم، طورى كه كمترين فضاى خالى بين كوكى ها باقى بمونه و خمير حيف نشه. بهترين كاتر، كاتر ٦ضلعى هست براى اينكه بتونيد تمام خمير رو با كمترين مقدار حاشيه برش بزنيد.
فر رو باید از قبل با حرارت ٣٧٥ درجه فارنهایت روشن کرده باشیم تا گرم بشه. مدت ١٠ تا حداکثر ١٢ دقیقه داخل فر میگذاریمشون.
از فر که درشون آوردیم چند دقیقه میگذاریم تا از حرارت بیفتند و از سینی خارج میکنیم.
به به ... ......
نوش جان
No comments:
Post a Comment