مواد لازم برای خمیر :
آرد 1،1/2 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
کره 1 قاشق سوپخوری
شیر 1/3 پیمانه
نمک 1/4 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1/2 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای کیش :
لوبیا سبز 400 گرم
تخم مرغ 5 عدد
پنیر موتزارلا 200 گرم
شیر یا خامه 1/2 پیمانه
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، پودرسیر، پودر زنجبیل
این مقدار مواد برای یک قالب 21*31 مناسبه.
برای تهیه خمیر کره، تخم مرغ و شیر رو کمی با هم میزنیم. نمک، بکینگ پودر و آرد رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا خمیر نرم و یکدستی بدست بیاد که به دست نمیچسبه. خمیر رو نیم ساعت استراحت میدیم.
لوبیای تازه رو به قطعات کوچک تقسیم میکنیم. نیازی نیست زیاد خردشون کنیم. با کمی نمک آبپزشون میکنیم.
خمیر رو روی سطح آرد پاشی شده با وردنه باز میکنیم. کف قالب رو با 2،3 قطره روغن چرب میکنیم و خمیر رو پهن میکنیم داخلش. با فشار انگشت خمیر رو کاملا به دیواره ها و گوشه ها میچسبونیم و اضافه خمیر رو از اطراف ظرف میبریم. با چنگال سوراخهایی کف و دیواره ها ایجاد میکنیم تا اگه حباب هوایی زیر خمیر باقی مونده موقع پخت خارج بشه.
لوبیاها رو روی خمیر میریزیم.
تخم مرغ، شیر، روغن زیتون و نمک، فلفل، پودرسیر و پودر زنجبیل رو مخلوط میکنیم. به جای شیر اگه از خامه استفاده کنیم طعم بهتری بهمون میده. میتونیم از یکی یا مخلوط هر 2 استفاده کنیم. من چون خواستم کم چربی تر باشه فقط شیر ریختم.
مخلوط رو روی لوبیاها میریزیم و روش رو با پنیر رنده شده میپوشونیم.
کیش رو مدت 35 دقیقه داخل فر (که 15 دقیقه زودتر روشنش کردیم) قرار میدیم با حرارت 400 درجه سانتیگراد.
نوش جان ...............
No comments:
Post a Comment