بستنی با طعمهای مختلف، درست کردن و خوردنش از بهترین تفریحات منه. هنوز این یکی رو تو یخچال دارم به فکر بعدیم.
مواد لازم:
شیر 1 پیمانه
خامه 35% 1،1/2 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
پوره انبه 1،1/2 پیمانه
از انبه رسیده استفاده میکنیم. میوه رو خرد و با بلندر پوره میکنیم.
خامه و شکر رو با همزن میزنیم تا جایی که خامه کمی سفت بشه. شیر و انبه پوره شده رو به ترتیب و با فاصله اضافه میکنیم و دوباره میزنیم.
بستنی رو داخل فریزر میگذاریم و وقتی خودشو کمی گرفت درش میاریم و دوباره با همزن میزنیمش. اینکار رو چند بار باید تکرار کنیم تا بستنی شکل بگیره و درعین حال بلورهای یخ قابل مشاهده نباشند توش.
این کاریه که همیشه انجام میدم چون دستگاه بستنی ساز ندارم. ولی اینبار از دستگاه غذاساز به جای همزن استفاده کردم.
میتونیم آخرین باری که همش زدیم کمی مغز پسته یا تکه های انبه داخل بستنی اضافه کنیم.
بستنی خوشمزم رو همزمان با خوندن کتاب دنیای گربه ها به قول دوستان بر بدن زدم :-)
کتاب جالبیه، شامل جملاتی از بزرگان یا ضرب المثلهایی که از گربه در اونها استفاده شده یا درباره گربه هاست.
این کتاب داستان گربه هاست ؟ :))
ReplyDeleteخیلی بامزه بودن هم پیشیا هم بستنی
مرسی گلم
Delete:-)
واااااااااااای چقده عالیه
ReplyDeleteمن یه ورژنش رو با شیرعسلی درست کردم..راحت و خوشمزه بود
کلا انبه محشره دیگه
هم بستنیت عالیه هم عکسا بی نظیره عاطفه جون
من خود میوش رو خیلی دوست ندارم
Deleteولی بستنیش خیلی خوبه :-)
چه دستور ساده و عالییی عزیزم بستنیت هم عالی شده نوش جان انبه رو همه جوره دوست دارم باید اینم امتحان کنم
ReplyDeleteنوش جون پیشاپیش :-)
Deleteخوش به حالت عاطفه جون من اینقدر تنبلم توی درست کردن بستنی که نگو آخه منم دستگاهشو ندارم ....از اول تابستون می خوام بستنی سنتی درست کنم ولی تا یادم میاد باید چند بار از تو فریزر درش بیارم و همش بزنم پشیمون میشم... اینا واقعا عالی شدننوش جونت باشه
ReplyDeleteمرسی عزیزم
Deleteدیگه خوب یکی مثل من شیکمو باشه زحمتشم به جون میخره دیگه
:-)
وای عاطفه جون ،تو این مدت که من مسافرت بودم ،چه کردی .این همه پست عالی دستتون درد نکنه واقعا .
ReplyDeleteعجب بستنی های عالی شده ، واقعا با اون کتاب خیلی می چسبه
وای عاطفه جون ،تو این مدت که من مسافرت بودم ،چه کردی .این همه پست عالی دستتون درد نکنه واقعا .
ReplyDeleteعجب بستنی های عالی شده ، واقعا با اون کتاب خیلی می چسبه
ممنون عزیزم :-)
Deleteخوش باشی همیشه