اسم این خوشمزه ها رو هر چی میخواید بزارید, شیرمال شکلاتی, نون شکلاتی, رول شکلاتی, بافتش خیلی نرمه و با مربا یا پنیر خامه ای عالی میشه برای صبحانه.
برای خمیر :
کره ۳ قاشق سوپخوری (۴۲,۵ گرم)
آرد ۲,۱/۴ - ۲ پیمانه
۱/۲ پیمانه شیر ولرم
مایه خمیر ۲ قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۲,۱/۲ قاشق سوپخوری
خامه ۲ قاشق سوپخوری
شکر ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
برای رویه :
سفیده تخم مرغ
کنجد
کره, تخم مرغ و خامه رو زودتر از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
مایه خمیر، ۱ قاشق سوپخوری از شکر و ۱/۴ پیمانه شیر ولرم رو مخلوط و ۱۰ دقیقه صبر میکنیم تا پف کنه. اگه از مایه خمیر فوری استفاده میکنیم عمل آمدن لازم نیست. با باقی شکر و شیر ,تخم مرغ و خامه مخلوطش میکنیم.
نمک رو با پودر کاکائو و نیمی از ارد مخلوط و الک کنید و به باقی مواد اضافه کنید. کره که به دمای محیط رسیده و نرم شده رو با خمیر مخلوط میکنیم و بعد باقی ارد.
وقتی خمیر جمع شد روی سطح آرد پاشی شده منتقلش میکنیم و ۱۰ دقیقه ورز میدیم. اگر از آرد همه منظوره استفاده کنید همین حدود که گفتم کافیه , اگرنه حتما مقدارش تغییر میکنه. خمیر باید نرم و لطیف باشه، با اضافه کردن آرد زیاد خمیر رو زیادی سفت نمیکنیم.
خمیر رو داخل کاسه ای که کمی چرب باشه قرار میدیم و روش رو میپوشونیم، مدت 1 ساعت استراحت میدیم تا حجیم بشه.
خمیر رو به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم کنید. هر کدوم رو یه ورز کوچولو بدید و طبق تصویر بهش شکل بدید یا مثل نون شیرمال گره بزنید.
روی سینی فر قرار بدید. روشون رو بپوشونید و ۳۰ دقیقه دیگه استراحت بدید. فر رو هم با ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.
سفیده تخم مرغ رو خوب هم بزنید و روی رولها بمالید و کنجد یا هر دونه ای که دوست دارد بپاشید.
نون رو مدت ۱۸ - ۱۵ دقیقه داخل فر قرار میدیم تا بپزه.
No comments:
Post a Comment