این شیرینی یا کوکی ورژن کدو حلوایی کوکی دارچینی هست که دستورش رو قبلا گذاشتم. اینجا ببینید دستورش رو : کوکی دارچینی (snickerdoodle)
مواد اولیه :
ارد ۳,۱/۴ پیمانه
کره ۱ پیمانه ( ۲۲۷ گرم )
شکر ۱ پیمانه
شکر قهوه ای ۳/۴ پیمانه
زرده تخم مرغ ۱ عدد ( ۱۸ گرم )
پوره کدو حلوایی ۳/۴ پیمانه
نشاسته ذرت ۳,۱/۲ قاشق چایخوری
کرم تارتار ۱قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
جوش شیرین ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
دارچین ۱,۱/۲ قاشق چایخوری
زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری
جوز هندی ۱/۴ قاشق چایخوری
برای رویه :
شکر ۱/۲ پیمانه
دارچین 1 قاشق سوپخوری
برای شروع کره که به دمای محیط رسیده، شکرها و ادویه ها رو با هم مخلوط میکنیم. اینقدری هم میزنیم تا کره نرم و سبک و شکرها داخلش حل بشند.
زرده تخم مرغ و پوره کدو رو هم اضافه میکنیم.
در ظرف دیگه ای نشاسته، آرد، نمک، بکینگ پودر، جوش شیرین و کرم تارتار رو باهم مخلوط و به باقی مواد اضافه میکنیم. اینقدری مخلوط میکنیم تا مواد به خورد هم برند. زیاد از حد هم نمیزنیم. داخل نایلون میگذاریم. کمی نازکش میکنیم تا دمای همه قسمت های خمیر یکسان بشه. مدت 1 ساعت در یخچال استراحت میدیم.
فر رو هم با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.
شکر و دارچینی که برای دور شیرینی ها داریم رو باهم مخلوط میکنیم. از خمیر تکه های کوچکی برمیداریم، گرد میکنیم، داخل شکر و دارچین میغلطونیم. داخل سینی فر روی کاغذ شیرینی پزی کنار هم میچینیم. لازمه کمی فاصله داشته باشند، شیرینیها حسابی پهن میشند موقع پخت. برای ۱۲ تا ۱۴ دقیقه میپزیمشون.
من گلوله های خمیر رو با قطر تقریبا ۲,۵ سانت گرفتم. سایز شیرینیها سلیقه ایه. اندازشون هم بعد پخت ۲ تا ۳ برابر بزرگ تر میشه. با این سایز من آخر کار ۷۵ تا کوکی داشتم.
سلام . چقدر خوشحالم بعد از مدتها با یک دستور جدید در وبلاگتون بقیه رو هم شریک ذوق و سلیقه و مهارتتون کردید . سپاسگزارم .همیشه سلامت و شاد باشید.
ReplyDeleteسلام به شما
Deleteلطف داريد به من
☺️☺️
اينستاگرام اگر هستيد اونجا بيشتر فعال هستم عزيزم
با آيدى
atefeh_a
ميتونيد پيدام كنيد
ممنون كه همراه هستيد با من