Pages

Friday, January 5, 2024

يلداى شيرين


شيرينى هاى خوشكلم 🥰 تو دهن آب ميشن اينقدر كه نرم و لطيفن. يه انتخاب عالى براى همراهى شيرينى هاى شب يلدا ❄️ سعى كردم شبيه انار بشه، ولى براى اسمش اگه ميخواستم اشاره مستقيم كنم به انار، بايد ميگفتم شورت بْرِد انار، يا شيرينى انارى، يا هرچىز ديگه كه هيچكدوم به دلم ننشست.
اين شد كه اسمش رو گذاشتم "يلداى شيرين"، ولى شما هرچى دوست داشتيد صداش كنيد 🥰

مواد اولیه :

کره 1 پیمانه (227 گرم)
آرد 2,1/4 پیمانه
پودر قند 1/2 پیمانه
عصاره وانیل يا بادام 1 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چايخورى
رنگ خوراكي
پودر قند اضافى




اول از همه فر رو با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت روشن میکنیم تا گرم بشه.
کره که باید به دمای محیط رسیده باشه با پودر قند مخلوط میکنیم. اونقدری میزنیم تا کره نرم و کرمی بشه. عصاره وانیل يا بادام يا هر عصاره دلخواهمون رو اضافه میکنیم.


در آخر هم نمک و آرد رو جداگانه مخلوط و الك و به مواد اضافه میکنیم، در پايان هم رنگ خوراكى. خمیر رو جمع كنيد و داخل زيپلاك ۱ ساعت در یخچال استراحت بدید.




روی سینی فر رو کاغذ پهن میکنیم. از خمیر به اندازه یه قاشق سوپخورى پر برمیداریم و گرد میکنیم. يه گلوله كوچكتر از خمير روش ميگذاريم و سرش رو با قيچى ٤ قسمت ميكنيم. لبه هاى خمير رو هم به بيرون برميگردونيم.


با کمی فاصله داخل سینی می چینیم و براى ٣٠-٢٠ دقيقه در يخچال استراحت ميديم. برای ١٧-١٥ دقیقه داخل فر گرم میپزیم.
میگذاریم تا کاملا سرد بشند و قبل از سرو روى شيرينى كمى پودر قند الك ميكنيم.


نوش جان .......... ...................................


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...