اين شد كه اسمش رو گذاشتم "يلداى شيرين"، ولى شما هرچى دوست داشتيد صداش كنيد 🥰
مواد اولیه :
کره 1 پیمانه (227 گرم)
آرد 2,1/4 پیمانه
پودر قند 1/2 پیمانه
عصاره وانیل يا بادام 1 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چايخورى
رنگ خوراكي
پودر قند اضافى
آرد 2,1/4 پیمانه
پودر قند 1/2 پیمانه
عصاره وانیل يا بادام 1 قاشق چایخوری
نمک 1/4 قاشق چايخورى
رنگ خوراكي
پودر قند اضافى
کره که باید به دمای محیط رسیده باشه با پودر قند مخلوط میکنیم. اونقدری میزنیم تا کره نرم و کرمی بشه. عصاره وانیل يا بادام يا هر عصاره دلخواهمون رو اضافه میکنیم.
در آخر هم نمک و آرد رو جداگانه مخلوط و الك و به مواد اضافه میکنیم، در پايان هم رنگ خوراكى. خمیر رو جمع كنيد و داخل زيپلاك ۱ ساعت در یخچال استراحت بدید.
روی سینی فر رو کاغذ پهن میکنیم. از خمیر به اندازه یه قاشق سوپخورى پر برمیداریم و گرد میکنیم. يه گلوله كوچكتر از خمير روش ميگذاريم و سرش رو با قيچى ٤ قسمت ميكنيم. لبه هاى خمير رو هم به بيرون برميگردونيم.
با کمی فاصله داخل سینی می چینیم و براى ٣٠-٢٠ دقيقه در يخچال استراحت ميديم. برای ١٧-١٥ دقیقه داخل فر گرم میپزیم.
میگذاریم تا کاملا سرد بشند و قبل از سرو روى شيرينى كمى پودر قند الك ميكنيم.
No comments:
Post a Comment