این کیک به خاطر وجود آرد برنج بافت تردی داره. در عین حال که سادست طعمش متفاوت و دلچسبه. اگه مثل من مزه آرد برنج رو دوست دارید حتما از خوردنش لذت میبرید.
مواد لازم:
آرد 1،1/4 پیمانه
آرد برنج 1،1/4 پیمانه
کره 2/3 پیمانه
شیر 2/3 پیمانه
شیر 2/3 پیمانه
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
بکینگ پودر 1 قاشق سوپخوری
نمک 1 پینچ
بادام پرک
رنده پوست لیمو ترش یا پرتقال 1،1/4 قاشق چایخوری
* میتونیم آبمیوه طبیعی (نه کنسانتره) رو جایگزین شیر کنیم، به همون میزان. من تا به حال با آب پرتقال، آب آناناس و آب سیب این کار رو انجام دادم و هربار از طعم و عطرش لذت بردم.
با شیر کیکمون بافت سفت و منسجمتری پیدا میکنه و آبمیوه هرچی اسیدی تر باشه کیکمون پوک و نرمتر میشه.
فر رو روشن میکنیم با حرارت 350 درجه فارنهایت تا گرم بشه.
رنده پوست لیمو ترش یا پرتقال 1،1/4 قاشق چایخوری
* میتونیم آبمیوه طبیعی (نه کنسانتره) رو جایگزین شیر کنیم، به همون میزان. من تا به حال با آب پرتقال، آب آناناس و آب سیب این کار رو انجام دادم و هربار از طعم و عطرش لذت بردم.
با شیر کیکمون بافت سفت و منسجمتری پیدا میکنه و آبمیوه هرچی اسیدی تر باشه کیکمون پوک و نرمتر میشه.
فر رو روشن میکنیم با حرارت 350 درجه فارنهایت تا گرم بشه.
کره نرم شده و شکر رو کمی مخلوط میکنیم. تخم مرغها رو یکی یکی اضافه میکنیم و اینقدری هم میزنیم تا رنگ مواد روشن بشه، و بعد رنده پوست لیمو ترش. شیر رو هم میریزیم.
آرد، آرد برنج، نمک و بکینگ پودر رو در ظرف دیگه ای با هم مخلوط میکنیم و در 2 یا 3 مرحله داخل بقیه مواد میریزیم و مخلوط میکنیم.
آرد برنجی که استفاده میکنیم باید کاملا پودر باشه و بافت نرمی مثل آرد داشته باشه.
آرد برنجی که استفاده میکنیم باید کاملا پودر باشه و بافت نرمی مثل آرد داشته باشه.
مایع کیک رو میریزیم داخل قالبی که دیواره ها و کف کاملا با کره چرب شده و روش رو بادام پرک یا هر مغز دیگه ای که دوست داریم میپاشیم.
بسته به اندازه و عمق قالب زمان پخت تغییر میکنه. بعد از 30 تا 35 دقیقه، زمانی که دیگه کیک پفش رو کرده و باز کردن در فر خیلی بهش آسیب نمیزنه، با فروبردن سیخ چوبی نازک یا سر چاقوی باریک پخت کیک رو چک میکنیم. اگر چیزی بهشون نچسبید مغز کیک پخته.
من برای این قالب گرد 40 دقیقه زمان دادم.
این کیک رو به خاطر طعم آرد برنج و بافتش خیلی دوست دارم.
چای داغ و یه کیک خوشمزه.
به به ..........
چقدر عالی عاطفه جونم ، چه پفی هم کرده ؛ من تا حالا با آرد برنج کیک نپختم ؛ هوس کردم اساسی .......... دستت درد نکنه
ReplyDeleteخوشمزست رزی جون ... جای خودت و دخترت خالی
Deletemahshar shode cheghadr ali midoni man az key donbale cake hastam ke ba ard berenj bashe dastet dard nakoneeeeeeeee
ReplyDeleteدستورش رو چند ماه پیش گذاشته بودم
Deleteولی عکسهاش خوب نبودند
لیلا جون درست کن و عکسای خوشکل بگیر ازش
نوش جونت بشه
دستت درد نکنه عاطفه جون من امروز از روی دستوری که گذاشتی کیک آرد برنج پختم. خیلی خوب شد تا به حال نخورده بودیم
ReplyDeleteمرسییییییییییی
نوش جون عزیزم م م م م م م
DeleteAtefeh Jon myshe komakam koni man mikham khodam ard berenj dorost konam Che tori ???
ReplyDeleteدوست خوبم
Deleteاین توضیحات که برات مینویسم از وبلاگ یک دوسته
ولی دقیقا همون کاریه که مامان من هم میکرد
و خیلی خوب میشه
فقط باید حسابی آسیاب بشه تا نرم بشه
و کاملا خشکش کنی
"برای تهیه آرد برنج یه پیمانه برنج رو خوب بشور و بریز توی کاسه و بزار 1 روز یا یه نصفه روز خیس بخوره. بعدش آبش رو خالی کن و توی سینی پهنش کن تا یه ذره خشک بشه ولی نم داشته بشه. آخه اگه خشک بشه آرد کردنش راحت نیست و خوب خوب آرد نمیشه و توش دونه های درشت میمونه. بعدش که یه ذره آبش رفت بریزش توی آسیاب برقی (من آسیاب برقی tefal دارم که خیلی عالیه و مواد خشک و تر رو میشه باهاش آرد کرد) و کاملا پودرش کن. چندین بار لازمه که در آسیاب رو باز کنی و هم بزنی تا کاملا همه ی مواد آرد بشه. بعدش آرد برنج های آماده شده رو بریز توی یه ظرف و بزار توی هوای اتاق تا یکی دوروز بمونه و کاملا خشک خشک بشه . توی این مدت هم روزی چندبار همش بزن تا کاملا همه جاش زیرو رو بشه و همه جاش خشک بشه. اگه اینکارو نکنی و نم داشته باشه حتی اگه آرد برنجت رو توی یخچالم بزاری کپک میزنه لی اگه خشک خشک بشه میتونی توی یه ظرف دربسته (مثل ظرفهای شیرخشک) بریزی و بزاری توی کابینت و نیازی به گذاشتن توی یخچال هم نیست"
http://ashpazi-nini.persianblog.ir
امیدوارم به دردت بخوره دوست من
:-)
Atefeh jonam mamnun, azizam az tozyhatet , faghat man dastgaham kharab shode , mitonam ba goshkob in karo bokonam, mamnun
ReplyDeleteراستش فکر نمیکنم با گوشکوب خوب بشه
Deleteبا هاون شاید بهتر باشه
در هر حال مثل دستگاه کاملا پودری و نرم نمیشه
و دونه هاش میاد زیر دندون