این روش رو من از مامان خوبم یاد گرفتم. می تونیم از ران مرغ استفاده کنیم . من امشب فقط از قسمت بالایی ران استفاده کردم.
کمی بافت گوشت رو با نوک چاقو باز کردم. رانها رو کف قابلمه مرتب میچینیم و آب و روغن اضافه میکنیم .
برای اینکه مرغها خوب بپزند بیشتر از حد معمول آب و روغن احتیاج داریم. حدودا به ارتفاع 1 سانت از کف قابلمه. زعفران حل شده رو هم روش میریزیم که البته بدون اون هم خوب میشه. 3 ، 4 دقیقه ای میگذاریم با هم بجوشند. برنج آبکش شده رو هر چی که هست روش میریزیم و میگذاریم دم بکشه.
مسلما بیشتر زمان میبره چون آب روغن بیشتری داشته.
من در کنار باقالی پلو از این روش استفاده کردم، غذایی که گوشت در کنارش باید سرو بشه.
نتیجه کار یه مرغ برشته است و یه ته دیگ خوش مزه.
نوش جون همه ... ...............
ohhhhhhhh
ReplyDeletein yeki mahhare:)
bebakhhid, mahshare!
ReplyDeletemamnoon :-)
DeleteMikhastam bedunam ke key too barnamatun hast ke ASH RESHTEH dorost mikonin. Shenidam ke kheily khoshmazze mishe.
ReplyDeleteBa tashakkor
Nashenas
به زودی زود .........
Deleteسلام دوست عزیز و هنرمند .ممنونم از دستورات خوب و زحماتتون.
ReplyDeleteطراحی صفحه تون زیباست .اما چش رو آزار میده و مانع از خواندن مطالب میشه .میتونین عکس برگها رو بطرف چپ ببرین که کاملأ فظای خالی دارین
ممنونم ازتون
جابه جا که نمیشه .. ولی یه کاریش میکنم
Deleteممنون دوست عزیز برای راهنمایی
عاطفه جون امشب دیگه خیلی مزاحمت شدم.اما یک سوال آیا مرغها چون پیاز یا سیر ندارند بوی ضحم نمی دهند؟ من چون تا به حال نخوردم می پزسم چون یک جای دیگر هم گفته بود بال بگذارید.گفتم از شما بپرسم شاید که مثلا قبلش کاری میکنید.لطقا جوابم را در بلاگ خودم بدهید چون میترسم باز تا مدتها نتونم بیام اینجا.
ReplyDeletesalam atefe joon azizam ie soal mishe sine estefade konam??chon vaghan nemitunam ron bokhoram.....dar morede morabaie kivit mishe limo zarda estefade konam?va hmchenin dar morede keiket limo ba konjed siahet?
ReplyDelete
Deleteدرباره لیمو ... در هر دو مورد میتونی لیموی زرد جایگزین کنی سحر جون
ولی درباره سینه مرغ
من باهاش امتحان نکردم
چون سینه مرغ خودش کم چربه و به نظرم خیلی خشک میشه
ولی میتونی یه بار با تکه کوچیک امتحان کنی ببینی چطوری میشه
فقط نازک نباشه
:-)