Pages

Tuesday, February 24, 2015

شیرینی زعفرانی




خوب این شیرینی هم دستورش تقریبا مثل Melting Moments هست. زعفران و گلاب بهش اضافه شده و به همون اندازه نرم و خوشمزست. 


مواد اولیه :
آرد ۱,۱/۲ پیمانه + ۲ قاشق سوپخوری 
نشاسته ذرت ۱/۲ پیمانه 
پودر قند ۱/۴ پیمانه
کره ۱ پیمانه
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری
گلاب ۲ قاشق سوپخوری  

برای روی شیرینی :
پودر قند


آرد و پودر نشاسته و نمک رو مخلوط میکنیم. 
کره باید به دمای محیط رسیده باشه. در ظرف دیگه ای با پودر قند  مخلوط میکنیم و اینقدری هم میزنیم تا پودر قند کاملا در کره حل بشه و کرمی شکل بشه. گلاب و زعفرون رو هم اضافه میکنیم. زعفرون رو غلیظ دم کنید که شیرینی رنگ و عطرش رو به خودش بگیره.


مواد خشک رو هم اضافه میکنیم. خیلی ورز نمیدیم که روغن میندازه. خمیر چسبنده هستش هنوز ولی ارد بیشتری اضافه نمیکنیم. این خمیر کره زیاد داره و هر اندازه ارد اضافه کنیم به خورد خمیر میره. 
خمیر رو داخل پلاستیک میگذاریم و کمی پهنش میکنیم. حد اقل برای ۱ ساعت داخل یخچال استراحت میدیم.


از یخچال که بیرون اومد از خمیر گلوله های کوچکی میگیریم و کنار هم با کمی فاصله داخل سینی فر میچینیم. وقتی خمیر رو شکل میدیم, بهتره کل خمیر رو یک باره از یخچال خارج نکنیم. چون سریع نرم میشه و کار کردن باهاش سخت.
برای شکل دادن شیرینی میتونیم از روشی که برای Melting Moments استفاده کردم پیروی کنیم. 


فر رو باید از ۲۰ دقیقه زودتر روشن کنیم تا گرم بشه , با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت . شیرینی رو برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه میپزیم. بعد از پخت تا ۵ دقیقه بهشون دست نمیزنیم که پودر میشند. صبر میکنیم حرارتشون رو از دست بدند. 

برای روی شیرینی پودر قند رو روشون الک میکنیم.


شیرینی آماده شده رو در دمای محیط نگهداری کنید که نرم بمونه. داخل یخچال سفت میشه (به خاطر کره زیاد). اگر هم در یخچال گذاشتیم نیم ساعت قبل مصرف بگذاریم به دمای محیط برسه تا نرم بشه و به اون خاصیت مهم تو دهان آب شدنش برسیم :)


نوش جون ... سفره هفت سینتون پیشاپیش رنگین :)

4 comments:

  1. ﻣﻴﺸﻪ ﻟﻂﻔﺎ اﻧﺪاﺯﻩ ﻛﺮﻩ ﺭﻭ ﺑﻪ ﮔﺮﻡ ﺑﮕﻴﺪ. ﺧﻴﻠﻲ ﻣﻤﻨﻮﻥ.

    ReplyDelete
  2. Atefeh jan, lotfan ba man tamas begir! Merci
    Homa
    homa@persianmama.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...